Tanssiviikonloppu Rokualla 2024

Ajankohta: 11.10. - 13.10., klo 17:30- 12:30

Tapahtumapaikka: ,


Tule tanssimaan ja rentoutumaan Rokuan ainutlaatuisiin maisemiin lokakuussa! Tanssitapahtuma kokoaa yhteen tanssijoita eripuolelta Suomea.

Leirin opettajat ovat Suomen huippuja ja hullulla huumorilla höystettyjä tanssin ammattilaisia. Tanssitunnit, majoitus, kylpylä, hemmotteluhoidot, tasokkaat ruokailut – kaikki saman katon alla Rokua Health&Spa Hotellissa.
Tule viettämään hulvattoman hauska tanssileri meidän kanssamme, tanssilajeja ja tasoja on monipuolisesti tarjolla kaiken tasoisille tanssijoille.

OPETTAJAT: Matleena Haapalainen, Anne-Riina Hurskainen, Bettina Karppinen, Matti ja Sannu Heikkilä.

ILTAOHJELMAA:
Perjantai-iltana suositut levytanssit by Matleena & Anne-Riina.
Lauantai-illan esiintyjänä HURMA!

MAJOITUSPAKETTI:
2-hengen huone: 281€ / 2 vrk / hlö
1-hengen huone 359€/ 2vrk / hlö
Majoituspaketti sis. tanssiviikonlopun ohjelman, majoitus 2hh:ssa aamiaisella (la&su), 1xnoutopöytälounas ja 1xnoutopöytäpäivällinen (la), pääsylippu ravintolaan sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö. Perjantain ja sunnuntain ruokailut lisämaksusta.

PÄIVÄKÄVIJÄ:
1 tunti 15/14€
Lauantai 60€/55€
Koko leiri 95/90€
Päiväkävijänä voit tulla mukaan ilman omaa paria tai ennakkoilmoittautumista.

OHJELMA: Leirin ohjelma löytyy tämän tapahtuman keskustelu -osiosta ja Rokuan nettisivuilta: www.bit.ly/tanssiviikonloppu

TUNTIEN TASOKUVAUKSET:

PERUSTEET: Ei vaadi osallistujalta aikaisempaa kokemusta lajista. Tunnilla aloitamme lajin perusteista.

PERUSTEET/KESKITASO: (vähintään 3-6kk aktiivista treenausta alla) Tämä sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita. Tällä tasolla tutustutaan jo musiikintulkintaan ja opetellaan varioimaan peruskuvioita.

KESKITASO: (vähintään 6-12kk aktiivista treenausta alla) Tämä sopii henkilöille, jotka osaavat varioida peruskuvioita ja uskaltavat kokeilla tulkita kehollisesti musiikkia esim. erilaisilla jalkarytmiikoilla ja kehon isolaatioilla. Tällä tasolla otetaan mukaan jo haasteellisempaa musiikintulkintaa ja kuviomateriaalia. Vienti- ja seuraaminen on sujuvaa.

KESKITASO/HAASTAVA: (vähintään 12kk aktiivista treenausta alla): Tämä taso sopii henkilöille, jotka haluavat syventyä enemmän tanssin tekniikkaan sekä uskaltavat heittäytyä rohkeasti musiikintulkinnan maailmaan. Tällä tasolla kuviomateriaali haastaa motorisesti ja rytmillisesti sekä vientiin- ja seuraamiseen syvennytään tarkemmin
Paritanssikoulu Matleena