Tanssikoulu Matleenan pikkujoulut Alppimajalla!

Ajankohta: 30.11., klo 18:00- 21:00

Tapahtumapaikka: ,


Tervetuloa viettämään hulvaton pikkujoulu tanssin merkeissä Oulun Alppimajalle! Illalla olisi heti klo 18 alkaen tarjolla joulumenu, johon tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen perjantaina 26.11 mennessä osoitteeseen matleena@paritanssikoulu.fi (menu ja hinta lukee alempana). Ruokailu pidetään, jos saamme 20 ilmoittautumista. Tarjolla myös jouluista makeaa, monipuolista musiikkia, iloista seuraa sekä tanssiesitys! Tervetuloa!

JOULUMENU 20€/HLÖ:
Vihersalaatti, sinappikastike
Rosolli ja punajuurikerma
Ceasarsalaatti

Kuorrutettu joulukinkku
Kermaperunat
Porkkanalaatikko
Lanttulaatikko

Joululimppu ja levite

Kahvit, tee
Pipareita

HUOM! Pohjois-Pohjanmaan AVI:n sääntöjen mukaisesti käytössä on koronapassi ja tarkistamme sen osallistujilta. Passin saa ladattua/tulostettua omakannasta. Myös todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta kelpaa.

Yhteydenotot sähköpostitse matleena@paritanssikoulu.fi tai puhelimitse 040-8437120. Tanssi-iltojen järjestäjänä toimii Tanssikoulu Matleena.

SAAPUMINEN: Alppi Dance Nights järjestetään joka tiistai klo 18-21 Oulun Alppimajalla osoitteessa Tirolintie 7, 90530 Oulu. Alppimajan omalla parkkialueella on noin 30 autopaikkaa, mutta lähellä sijaitsee esim. Mervin putiikin iso parkkialue ja Ideal keittiön parkkipaikka. (putiikki ja keittiöliike suljetaan klo 18 mennessä). Huom! Hukan ja Crossfit Roudan pihalle parkkeeraaminen kielletty, kuntosalit ovat auki klo 22 asti.

TARJOILU: Tarjoamme hyvät vesipisteet, mutta otathan mukaan mieluummin oman juomapullon. Tiloissamme toimii myös kahvila, jossa myytävänä kahvia, teetä, limukkaa, alkoholitonta olutta, urheilujuomaa sekä viikoittain vaihtuvat herkulliset makeat.

HINNASTO:
Pikkujoulut: 12€/10€
Huom. Alennus koskee opiskelijoita sekä Tanssikoulu Matleenan kanta-asiakaskorttilaisia. Kanta-asiakaskortin voi ostaa paikan päältä.

MAKSUTAVAT: tilisiirto, käteinen, pankkikortti, mobilepay, eazybreak, edenred kortti -sekä virikesetelit, epassi, smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja tykysetelit.

AIKATAULU:
klo 17.45 Ovet avautuvat
klo 18.00-21.30 Levymusiikkia

TURVALLISUUSOHJEET:
1. Tulethan täysin terveenä ja oireettomana tapahtumaan.
2. Pesethän kädet ennen tanssin aloittamista.
3. Käsidesiä on saatavilla paikan päällä, suosittelemme niiden käyttöä.
4. Jotta vältämme ruuhkautumista, tansseissa on kielletty naisten ja miesten rivien muodostaminen. Tansseissa toimii sekahaku
Paritanssikoulu Matleena