Tangon paloa Oulussa 29.2-1.3.2020!

Ajankohta: 29.02. - 01.03., klo 10:30- 15:30

Tapahtumapaikka: Lintulammen koulu, Oulu


Nyt saadaan jatkoa syksyn Tango viikonlopulle!! Mahtava tanssiopettajakaksikko Jyrki Keisala ja Saara Tuikkala antaa intensiivisen viikonlopun Tangosta. Tapahtumaan voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman, mutta huolehdimme ennakkoilmoittautumisen kautta, että paritilanne tunneilla olisi hyvä. Ilmoittaudu mukaan jo tänään: matleena@paritanssikoulu.fi.

 

OPETTAJAT:

 

Saara Tuikkala: Saara Tuikkala on paritanssin ammattilainen ja opettanut tanssia yli 20 vuoden ajan. Aktiivitanssiuransa jälkeen muutettuaan takaisin Suomeen Saara ryhtyi opettamaan kilpatanssin lisäksi myös suomalaista seuratanssia ja suorittamaan pedagogisia opintoja. Argentiinalainen tango vei Saaran sydämen vuonna 2012, minkä jälkeen hän on opiskellut tangoa maailman huippuopettajien johdolla Suomessa ja ulkomailla. Opettajana Saara on ihanan myönteinen ja aidosti läsnä oppilailleen. Saaran opetus etenee selkeästi ja napakan perusteellisesti. Saaran taidonnäytteen voit nähdä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9x4GxTSYZPw

 

Jyrki Keisala on oululaislähtöinen tanssinopettaja (AMK), joka aloitti oman tanssitaipaleensa aikuisella iällä Tanssikoulu Jari Aaltosella.  Jyrki opettaa nykyisin pääkaupunkiseudulla.  Hänen opetustapansa on innostava ja perusteellinen ja hän etsii jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsisi hyvään vauhtiin.  Jyrki on avoin, energinen ja innostava opettaja, jonka tunneilla tanssijuuden vankat perusteet – kehon hallinta, vienti-seuraaminen, musiikin ymmärtäminen ja tulkinta – ovat tärkeässä roolissa.

Motto: ”vaikka olisi haastavaa, pitää ehdottomasti olla kivaa!”.

 

AIKATAULU:

 

La:

 

klo.10.30-11.30 Tango tekniikan hiomista (Taso 2)

klo.11.30-12.30 Ocho sovellukset (Taso 2-3)

klo.12.30-13.00 TAUKO

klo.13.00-14.00 Haastavammat kuviot (Taso 3)

klo.14.00-15.00 Suunnanvaihtokuviot (Taso 3)

 

TANGOA ARGENTIINALAISIN MAUSTEIN: piristämme lavatangoa uudenlaisella tekniikalla ja uusin kivoin kuvioin.

  • Taso 2 (vähintään 6kk-1v vuosi aktiivista treenausta alla): Tämä taso sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita.
  • Taso 3 (vähintään 1,5v vuotta aktiivista treeniä alla): Tämä taso sopii sinulle, kun olet saanut Taso 2 tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua.

 

Su:

 

klo.10.30-11.30 Kertaus argentiinalaisen tangon perusteista, tanssiasento, liikkuminen tilassa. Salida, etuocho parallel systemissä.

klo.11.30-12.30 Kääntyminen girolla, pivotointi.

klo.12.30-13.00 TAUKO

klo.13.00-14.00 Takaocho ja sandwich.

klo.14.00-15.00 Cross, naisen ristiaskeleen vienti.

 

ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIPÄIVÄ: Tämä on tiiviskurssi argentiinalaisen tangon alkeista. Päivä sisältää neljä oppituntia, jonka aikana kahlataan läpi tangon perusteita. Tutustutaan reippaassa tahdissa tanssiotteeseen, tilassa liikkumiseen, ja peruskuvioihin musiikin mukana. Kurssi sopii argentiinalaisesta tangosta kiinnostuneille ja erinomaisesti kertauksena alkeiskurssin käyneille. Tunneilla toteutetaan rauhalliseen tahtiin parinvaihtoa, mutta voit tanssia myös oman parisi kanssa. Kurssi suositellaan ottamaan kokonaisuutena, mutta voit tulla myös osalle tunneista jos olet harrastanut tangoa aikaisemmin. Tunnit sopivat erittäin hyvin jotain muuta tanssilajia harrastaneille, mutta voit tulla mukaan myös ilman tanssitaustaa. Kurssilla edetään ryhmän mukaan, joten aikataulu on suuntaa-antava.

 

HINNAT:

 

Kertamaksu(60min) 15€/13€

Lauantai tai sunnuntai päivä: 45€/40€

Koko viikonloppu: 70€/65€

 

Alennus koskee henkilöitä jotka ilmoittautuu ennen 14.2.2019, sekä opiskelijoita ja työttömiä. Opiskelijat ja työttömät saavat alennuksen asiallista todistusta vastaan.

 

Maksuvälineenä käyvät käteinen, Kortti, Mobilepay, Epassi, Edenred virikesetelit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tykysetelit.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

matleena@paritanssikoulu.fi. Huom! Vähintään 2 viikkoa etukäteen ilmoittautumisella varmistat, että kurssi käynnistyy ja varmistat paikkasi kurssilla.

 

Huom! Kurssilla toimii parinvaihto. Kurssille otetaan ”tasaparit” niin että 10 miestä kohden otetaan 12-13 naista. Tämä takaa kaikille osallistujille tasa-arvoisen ja laadukkaan kurssin.

 

Tanssikurssin järjestäjänä Tanssikoulu Matleena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paritanssikoulu Matleena