DanceMix-bileet

Ajankohta: 10.01., klo 20:30- 23:45

Tapahtumapaikka: Lintulammen koulu, Oulu


Dancemix -bileiden ajatus on kerätä kaikki eri paritanssi genren harrastajat yhteen ja tutustua muiden lajien harrastajiin ja mikä sen parempi kuin bileiden muodossa!! Tule paikalle sellaisena kuin olet, taustaan ja taitotasoon katsomatta ja nauti tunnelmasta, musiikista ja ennenkaikkea tanssista! Bileiden aikana tarjolla myös ilmaiseksi pientä purtavaa ?

Bileissä soitettavan musiikin soittaa DJ Matu ja muusiikki on vaihtelevaa koko illan.

Iltabileiden teema on Sekametelisoppa! Illan aikana soitetaan monipuolista tanssimusiikkia lattareista swingiin ja kansantanssista lavatanssiin! Bileissä soitetaan aina kaksi biisiä samaa lajia peräkkäin, mutta tanssiparia vaihdetaan biisin välein. Bileissä toimii sekahaku ?

NYT UUTTA TAMMIKUUN DANCEMIX BILEISSÄ: Järjestämme hauskat ja leikkimieliset jack´n jill- kisat, jonne kaikki ovat taitotasosta riippumatta tervetulleita osallistumaan! Jack´n jill kisa tarkoittaa sitä, jossa tanssipari ja soiva biisi arvotaan kisan yhteydessä. Karsinnoissa tuomarit arvioivat erikseen seuraajat ja viejät ja joka kierroksella pari vaihtuu. Finaali tanssitaan arvonnassa tulleen parin kanssa. Tässä kisassa ei arvioida tanssitekniikkaa ensisijaisesti, vaan luovuutta ja parityöskentelyä! Tuomarina toimii yleisö 🙂 Voittaja saa pienimuotoisen palkinnon ja mainetta sekä mammonaa tietysti 😀 Kyselyt ja ilmoittautuminen kisaan  8.1 mennessä: matleena@paritanssikoulu.fi.

Aikataulu:

Klo 20.30-23.45 Levytanssit (kisat tapahtuvat jossain kohtaa iltaa ja ne käydään kahdessa osassa. Yksi osio kestää noin 15min).

Hinta: 8€/5€ (opiskelijat,työttömät ja kanta-asiakaskortilla) Maksu käteisellä, kortilla, epassilla, mobilepay, smartum saldo/setelit, tykysetelit ja edenred kortti -sekä setelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paritanssikoulu Matleena