Cuban salsa workshop by Henry

Ajankohta: 15.08., klo 14:00- 17:00

Tapahtumapaikka: ,


Henry on muuttanut Oulusta Tampereelle ja jäämme kaipaamaan hänen upeita viikottaisia salsatunteja , mutta onneksi hänen tunneistaan päästään Oulussa nauttimaan tämän syksyn aikana pienten workshoppien muodossa.

Ilmoittautuminen: Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Teemme parinvaihtoa halukkaiden kanssa. Ilmoittautuminen osoitteeseen: matleena@paritanssikoulu.fi

SUNNUNTAIN AIKATAULU 15.8:
klo 14.00-15.00 Parisalsa, keskitaso
klo 15.00-16.00 Rueda, avoin taso
klo 16.00-17.00 Parisalsa, keskitaso/edistynyt

TASOT:

KESKITASO (vähintään 6kk aktiivista treenausta alla): Tämä sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita. Keskitasolla otetaan mukaan jo musiikintulkintaa ja haastetaan enemmän kuviomateriaaleissa ja tekniikassa.

EDISTYNYT (vähintään 1v aktiivista treenausta alla): Tämä taso sopii sinulle, kun olet saanut keskitason tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Tunneilla harjoitellaan mm. haastavampia kuvioita ja niiden variointia sekä tutustutaan syvemmin musiikintulkintaan. Tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös jalkavariaatioiden harjoittelu, tanssitekniikka sekä parityöskentely.

HINTA:
Yksittäinen tunti 12€/10€
3 tunia 30€/26€
Alennukseen oikeutetut:
Opiskelijat ja työttömät (asianmukaisen todistuksen perusteella)

MAKSUTAVAT:
Käteinen, Pankkikortti, Mobilepay, Eazybreak, Edenred kortti -sekä virikesetelit, Epassi, Smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja Tykysetelit.

PAIKKA: Lintulammen koulu (haapanatie 33)
Paritanssikoulu Matleena