Cuban Salsa Workshop By Henry Wickström

Ajankohta: 13.04., klo 18:30- 21:30

Tapahtumapaikka: ,


Henryn suosittu Cuban Salsa workshop on jälleen Oulussa!

ILMOITTAUTUMINEN: Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Teemme parinvaihtoa halukkaiden kanssa. Ilmoittautuminen osoitteeseen: matleena@paritanssikoulu.fi

TORSTAIN AIKATAULU 13.4:
klo 18.30-19.30 Parisalsa Cubana, alkeisjatko
klo 19.30-20.30 Parisalsa Cubana, alkeisjatko
klo 20.30-21.30 Parisalsa Cubana, alkeisjatko + keskitaso

TASOT:
ALKEISJATKO (vähintään 6kk aktiivista treenausta alla): Tämä sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita. Keskitasolla otetaan mukaan jo musiikintulkintaa ja haastetaan enemmän kuviomateriaaleissa ja tekniikassa.
KESKITASO (vähintään 1v aktiivista treenausta alla): Tämä taso sopii sinulle, kun olet saanut keskitason tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Tunneilla harjoitellaan mm. haastavampia kuvioita ja niiden variointia sekä tutustutaan syvemmin musiikintulkintaan. Tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös jalkavariaatioiden harjoittelu, tanssitekniikka sekä parityöskentely.

HINTA:
Yksittäinen tunti 60min 15€/13€
Koko päivä 36€/32€

Alennukseen oikeutetut:
Opiskelijat ja työttömät (asianmukaisen todistuksen perusteella) sekä Tanssikoulu Matleenan kanta-asiakaskortilla.

MAKSUTAVAT:
Käteinen, Pankkikortti, Mobilepay, Eazybreak, Edenred kortti -sekä virikesetelit, Epassi, Smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja Tykysetelit.

PAIKKA: Oulunsuun koulu (Aapistie 4)

Paritanssikoulu Matleena