Cha cha ilta By Arto Petjala!

Ajankohta: 07.10., klo 18:00- 20:30

Tapahtumapaikka: ,


Taitava ja monipuolinen tanssija sekä tanssinopettaja Arto Petjala saapuu Tanssikoulu Matleenalle opettamaan Cha cha cha:n saloja Oulun tanssihulluille!

Arto opiskelee tällä hetkellä Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi ja sen vuoksi meillä on ilo saada hänet visiitille Ouluun jopa kahdesti tälle syksyä! Täältä voit käydä vielä tutustumassa Artoon tarkemmin: https://www.artopetjala.com/tanssia.html

Ilmoittaudu mukaan jo tänään, ennakkoilmoittautumisella varmistamme hyvän viejä/seuraaja tasapainon. Ilmoittautuminen osoitteeseen: matleena@paritanssikoulu.fi.

OHJELMA perjantai 7.10:
klo 18.00-20.30 Cha cha:n parikontakti sekä kuvioita (alkeisjatko)

ALKEISJATKO (vähintään 6kk aktiivista treenausta alla): Tämä sopii henkilöille, jotka osaavat muutamia peruskuvioita ja ymmärtävät lajille tyypillisen vienti-seuraamisen perusperiaatteita. Alkeisjatkolla otetaan mukaan jo musiikintulkintaa ja haastetaan enemmän kuviomateriaaleissa ja tekniikassa.

HINTA:
60min: 15€/13€
Koko ilta (150min.): 30€/25€

Alennukseen oikeutetut:
Opiskelijat/työttömät (asianmukaisen todistuksen perusteella) sekä Tanssikoulu Matleenan kanta-asiakaskortilla.

MAKSUTAVAT:
Käteinen, Pankkikortti, Mobilepay, Eazybreak, Edenred kortti -sekä virikesetelit, Epassi, Smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja Tykysetelit.

PAIKKA: Merikoskenkoulu (Itäkangastie 9) Pääovi sijaitsee koulun sisäpihalla.

TURVALLISUUSOHJEET:
1. Tulethan täysin terveenä ja oireettomana tapahtumaan.
2. Pesethän kädet ennen tanssin aloittamista.
Paritanssikoulu Matleena