Argentiinalaisen tangon ilta by Jenna

Ajankohta: 14.01., klo 17:30- 20:00

Tapahtumapaikka: ,


Nyt on mahtava tilaisuus tulla oppimaan Argentiinalaisen tangon perusteita! P.S. Tunnit jatkuvat siitä mihin viime workshopissa jäätiin eli aika perusteissa vielä mennään. Uudet harrastajat myös tervetulleita.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään, ennakkoilmoittautumisella varmistamme hyvän viejä/seuraaja tasapainon. Ilmoittautuminen osoitteeseen: matleena@paritanssikoulu.fi

OPETTAJA:
Jennan liikuntatausta on jazz-tanssissa ja joukkuevoimistelussa, ja 16-vuotiaana aktiivisen voimisteluharrastuksen hiivuttua mukaan tulivat lavatanssit. Meni kymmenen vuotta, ennen kuin tango vei toden teolla mukanaan vuonna 2016, josta lähtien Jenna on intensiivisesti opiskellut lajia Argentiinassa sekä ympäri Eurooppaa. Musiikkia, lukemista, lavatansseja ja erilaisia soolotanssilajeja vapaa-ajallaan harrastava Jenna opettaa paritansseja sekä argentiinalaista tangoa aktiivisesti ympäri Suomen viikkotunneilla ja viikonloppukursseilla. Jenna on hallitseva Lavatangon Suomenmestari vuodelta 2019.

OHJELMA perjantai 14.1:
klo 17.30-18.30 Painonsiirrot ja parikontakti
klo 18.30-20.00 Girovariaatiot

HINTA:
Ensimmäinen tunti (60min): 14€/12€
Toinen tunti (90min): 20€/18€
Koko ilta: 28€/25€

Alennukseen oikeutetut:
Opiskelijat/työttömät (asianmukaisen todistuksen perusteella) sekä Tanssikoulu Matleenan kanta-asiakaskortilla.

MAKSUTAVAT:
Käteinen, Pankkikortti, Mobilepay, Eazybreak, Edenred kortti -sekä virikesetelit, Epassi, Smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja Tykysetelit.

PAIKKA: Citydance (Tyrnävätie 16D). Sali: city pop up (Kulku pääsisäänkäynnin kautta normaalisti. PopUp:iin pääset aulamme kautta tai suoraan SuperParkin sisäänkäynnistä. PopUp:ssa on vaateteline sekä wc. HUOM! Paikka voi vielä muuttua lähempänä tapahtumapäivää, seuraa tilannetta facebookissa.

Pohjois-Pohjanmaan AVI:n sääntöjen mukaisesti käytössä on koronapassi ja tarkistamme sen osallistujilta. Passin saa ladattua/tulostettua omakannasta. Myös todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta kelpaa.
Paritanssikoulu Matleena