Tanssikoulu matleena

Mukavaa liikuntaa

Suomalainen paritanssikulttuuri on ainutlaatuinen monipuolisen musiikki- että tanssilajitarjontansa puolesta. Tanssitaitoa tarvitaan monissa eri tilanteissa kuten häissä, tanssilavoilla ja illanvietoissa. Tanssitapahtumissa tapaa usein uusia ystäviä ja tanssin parissa kunto kohoaa ja itsetunto kasvaa.

Tanssikoulu Matleena tarjoaa Oulussa meneviä rock´n swing lajeja, kuumia lattareita sekä perinteisiä lavatansseja kaiken ikäisille harrastajille sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekin harrastajille. Kurssien koot pyritään pitämään suhteellisen pieninä, jotta henkilökohtaiseen opetukseen jäisi tarvittaessa aikaa. Tule oppimaan rennossa ilmapiirissä oman parisi kanssa tai ilman!

Tanssikoulu Matleena Oulussa

”Sopivat parivaihdot ovat monen mieleen. Lajinomaisuus ei jää epäselväksi koulun tunneilla! Sopivat ryhmäkoot takaavat parhaan oppimisen.”

Matleena Haapalainen

Matleena haapalainen

Tanssinopettaja (AMK)

Matleena on Oulussa vaikuttava monipuolinen paritanssin ammattilainen, jonka valloittava persoona ei jätä ketään kylmäksi. Suora, mutta huumorilla höystetty palaute auttaa tanssijoita kehittymään ja samalla suupieletkin kääntyvät kuin huomaamatta ylöspäin.

Vahvan pedagogisen osaamisen lisäksi Matleena kuuluu niihin opettajiin, joiden oma tanssitaito on kansainvälisesti erittäin kovalla tasolla. Kisamenestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomaillakin mm. Boogie Woogiesta, Lindy Hopista ja West coast swing:stä.

Lisäksi Matleenalla on rautainen kokemus esiintymisestä sekä ammattitanssijana toimimisesta.

”Tarmokas taskuraketti. Matleena on aivan huippu. Energinen, iloinen, mukaansatempaava ja karismaa on niin paljon että satakiloiset miehetkin ovat ihan hiljaa rivissä.”