Kesäkurssit 1.6-25.6.2020

Tervetuloa Tanssikoulu Matleenan kesäkursseille!

Tässä hieman käytännön asiaa:

  • Kaikille tunneille ilmoittaudutaan oman parin kanssa, koska tunneilla ei valitettavasti ole parinvaihtoa turvallisuus syistä. Joka tunnille voi osallistua eri parin kanssa, oppilas käyttää omaa harkintavaraa näissä asioissa. Huom! Jos sinulla ei ole paria, voit ilmoittautua minulle ja voin auttaa etsimään sinulle parin.
  • Tunnit pidetään 230m2 isossa Lintulammen koulun liikuntasalissa, joten voimme varmistaa hyvät ja turvalliset turvavälit parien kesken. Tunneille otetaan maksimissaan 15 paria. Kurssit käynnistyvät, jos osallistujia on vähintään 5 paria.
  • Tunneille ilmoittautuessa sitoudutaan kyseiselle kurssille neljäksi viikoksi. Jos joudut olemaan joltakin viikolta pois, voit korvata poissaolosi parin kanssa Tanssikoulu Matleenan muilla tarjoamilla tunneilla.
  • Tunneille voi osallistua 10xkortilla (4 leimaa per kurssi), voit myös maksaa kertamaksuna kaikki neljä kertaa tai ostaa kuukausikortin (rajaton osallistuminen). Huom! Henkilöt joilla jäi kuukausikortti kesken maaliskuulta, voi korvata sen kesäkursseilla.
  • Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset kesäkursseille osoitteeseen: matleena@paritanssikoulu.fi. Iloittautumiset kursseille viimeistään 29.5 mennessä.

Tutustu kesäkursseihin: https://paritanssikoulu.fi/lukujarjestys/

Hinnasto: https://paritanssikoulu.fi/hinnasto/

Paritanssikoulu Matleena