Lattareiden ja Argentiinalaisen tangon intensiivikurssi Oulussa!

Nyt saapuu naisenergiaa Ouluun!! Upea Lahden tanssiopettajakaksikko Bettina Karppinen ja Saara Tuikkala antaa intensiivisen viikonlopun Lattareista sekä Argentiinalaisesta tangosta. Tapahtumaan voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman, mutta huolehdimme ennakkoilmoittautumisen kautta, että paritilanne tunneilla olisi hyvä. Ilmoittaudu mukaan jo tänään: matleena@paritanssikoulu.fi.

OPETTAJAT:

Saara Tuikkala: Saara Tuikkala on paritanssin ammattilainen ja opettanut tanssia yli 20 vuoden ajan. Aktiivitanssiuransa jälkeen muutettuaan takaisin Suomeen Saara ryhtyi opettamaan kilpatanssin lisäksi myös suomalaista seuratanssia ja suorittamaan pedagogisia opintoja. Argentiinalainen tango vei Saaran sydämen vuonna 2012, minkä jälkeen hän on opiskellut tangoa maailman huippuopettajien johdolla Suomessa ja ulkomailla. Opettajana Saara on ihanan myönteinen ja aidosti läsnä oppilailleen. Saaran opetus etenee selkeästi ja napakan perusteellisesti. Saaran taidonnäytteen voit nähdä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9x4GxTSYZPw

Bettina Karppinen: Bettinan tanssiura on ollut värikäs, Bettina on 14 vuotta tanssinut kilpatanssia aina Champion A-luokkaan asti ja on lisäksi vuosia kilpaillut Rock ’n’ Swing -lavoilla huippusijoituksin. Bettina on yksi Suomen Rock ’n’ Swing -piirien kovimmista nimistä! Nyt Bettina keskittyy oman tanssikoulunsa pyörittämiseen Lahdessa ja opettaa sekä lava- että soolotansseja. Bettinan opetuksissa näkyy vahva tekninen osaaminen latinalaistansseihin ja lyömätön kokemus vauhdikkaisiin Buggiin ja Fuskuun. Tanssinopettajana hän on vaativa, mutta opetusmetodit ovat hauskoja eikä yhtään otsakurttuisia. Tunneilla on suorastaan räiskyvä meininki! Tämän naisen kanssa ei voi muuta kuin oppia ja nauttia tanssin ilosta!

Tapahtuma pidetään osoitteessa: Haapanatie 33, lintulammen koulu.

AIKATAULU:

La:

klo.10.30-11.30 Tunnetta Rumba-Boleroon
klo.11.30-12.30 Sähäkkyyttä Cha cha cha:n
klo.12.30-13.15 RUOKATAUKO
klo.13.15-14.15 Cha cha ja Rumba parityöskentely
klo.14.15-15.15 Cha cha ja Rumba kuviopankki

LATTAREIDEN INTENSIIVIPÄIVÄ: Tämä on tiiviskurssi heille, joilla on hieman kokemusta jo Rumban ja Cha cha:n tanssimisesta. Toivottavaa on, että tanssija hallitsee perusaskeleen ja ymmärtää lajille tyypillisen viemisen ja seuraamisen periaatteet. Tunnille et tarvitse omaa paria, koska tunnilla toimii parinvaihto, mutta halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.

Su:

klo.10.00-11.00 Rondassa liikkumisen perusteet ja tanssiote. Ohiaskeleet, salida.
klo.11.00-12.00 Peruskuviot osa 1 (parallel system): Suunnan muutokset cortadolla, giro ja muuttuva tanssiasento.
klo.12.00-12.45 RUOKATAUKO
klo.12.45-13.45 Peruskuviot osa 2 (cross system): Naisen painottoman askeleen vienti, ocho.
klo.13.45-14.45 Parada. Tanssiinkutsu, cabeceo ja abrazo. Kertaus.

ARGENTIINALAISEN TANGON INTENSIIVIPÄIVÄ: Tämä on tiiviskurssi argentiinalaisen tangon alkeista. Päivä sisältää neljä oppituntia, jonka aikana kahlataan läpi tangon perusteita. Tutustutaan reippaassa tahdissa tanssiotteeseen, tilassa liikkumiseen, ja peruskuvioihin musiikin mukana. Kurssi sopii argentiinalaisesta tangosta kiinnostuneille ja erinomaisesti kertauksena alkeiskurssin käyneille. Tunneilla toteutetaan rauhalliseen tahtiin parinvaihtoa, mutta voit tanssia myös oman parisi kanssa. Kurssi suositellaan ottamaan kokonaisuutena, mutta voit tulla myös osalle tunneista jos olet harrastanut tangoa aikaisemmin. Tunnit sopivat erittäin hyvin jotain muuta tanssilajia harrastaneille, mutta voit tulla mukaan myös ilman tanssitaustaa. Kurssilla edetään ryhmän mukaan, joten aikataulu on suuntaa-antava.

Yksäreitä saatavilla lauantaina, kysy aikoja!

HINNAT:

HUOM! Perjantain Dancemix-bileet leiriläisille puoleen hintaan normaalista hinnasta!

Kertamaksu(60min) 15€/13€
Lauantai tai sunnuntai päivä: 40€/36€
Koko viikonloppu: 68€/64€

Alennus koskee henkilöitä jotka ilmoittautuu ennen 23.8.2019, sekä opiskelijoita ja työttömiä. Opiskelijat ja työttömät saavat alennuksen asiallista todistusta vastaan.

Maksuvälineenä käyvät käteinen, Kortti, Mobilepay, Epassi, Edenred virikesetelit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tykysetelit.

ILMOITTAUTUMINEN:
matleena@paritanssikoulu.fi. Huom! Vähintään 2 viikkoa etukäteen ilmoittautumisella varmistat, että kurssi käynnistyy ja varmistat paikkasi kurssilla.

Huom! Kurssilla toimii parinvaihto. Kurssille otetaan “tasaparit” niin että 10 miestä kohden otetaan 12-13 naista. Tämä takaa kaikille osallistujille tasa-arvoisen ja laadukkaan kurssin.

Tanssikurssin järjestäjänä Tanssikoulu Matleena!