Palojärvi tanssii 10-12.6-2016!

Tervetuloa Palojärven tanssileirille nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, upeista maisemista ja hyvästä seurasta. Palojärvi sijaitsee 41 kilometrin päästä Rovaniemestä.
Palojärven tanssileiri tarjoaa tanssitunteja kolmella eri tasolla, ammattitaitoiset opettajat ja monipuolisen lajitarjonnan.
Upea hiekkaranta, savusauna ja yötön yö takaavat unohtamattoman kokemuksen Palojärven lomakeskuksessa!

 

Opetuksesta vastaavat huikeat opettajat: Matleena Kortesalmi, Antti Törmänen, Joonas Kainulainen, Hanna Ojanaho ja Ville Immonen.

 

Iltamenot:
PE klo.21 alkaen DJ Antin levytanssit! Ilmainen sisäänpääsy ja nyt pääset nauttimaan yöttömästä yöstä!!! Levytanssit avoimet kaikille, myös leirin ulkopuolisille.
LA: Janne Raappana orkestereineen vetäisee kesän ainoan keikan lauantaina 11.6!!! BE THERE! Tanssilippu lauantaina Jannen keikalle ei kuulu leiripakettiin (eri järjestäjä) eli sisäänpääsy tansseihin 10€. Tanssit on kaikelle kansalle, eli myös muut kuin leiriläiset ovat tervetulleita!

 

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!
Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta.

 

Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tunti ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko viikonlopun!

 

Flyerissa hinnat ja lukujärjestys: 16_palojarvi_tanssii_A3-1

 

Majoitus: Tilaa runsaasti samassa pihapiirissä kurssien kanssa ja rutkasti lisää muutamien kilometrien päässä. Lisätiedustelut majoituksesta Janne Raappanalta: +358 40 9321313 tai palojarvenlomakeskus@gmail.com. Voit käydä tutustumassa palojärven lomakeskukseen sivulta:www.palojarvenlomakeskus.fi

 

Leirin järjestää Tanssikoulu Matleena ja Tanssikoulu Antti Törmänen!